Sorting by

×

Vår foretrukne samarbeidspartner og systemleverandør!

Les merKontakt oss

Hvorfor samarbeider vi med PowerOffice?

Vi har valgt PowerOffice som våre foretrukne samarbeidspartner fordi vi opplever hvordan systemet deres skaper verdi for våre kunder gjennom systemets mange fordeler:

Beslutningsgrunnlag

Rapportene kan tilpasses og skreddersys brukerens behov og er både oversiktlige og forståelige. Dette resulterer i at kundene våre tilbys bedre og oppdatert informasjon og ikke minst sterkere og mer solide beslutningsgrunnlag.

Lønnsomhet

Kostnadene med systemet er minimale og prisstrukturen er transparent noe som gir deg som kunde både forutsigbarhet, trygghet, reduserte utgifter og økt lønnsomhet.

Skybasert

PowerOffice Go er skybasert og du har tilgang når som helst og hvor som helst. Det eneste du trenger er tilgang til internett.

Bankintegrasjon

Systemet har direkte integrasjon med betalingsløsningen NETS og tilbyr derfor full integrasjon med bank, uavhengig av hvilken bank kunden benytter seg av.

Effektiviserende

PowerOffice Go er ekstremt effektivt og tilbyr brukerne ikke bare besparelser i form av kostnader, men også i form av verdifulle tid som et resultat av økt effektivisering.